Mor Hontass har för lite att göra....

......
Lilla Kyckling vilar på maten, visst är hon väl rar. Det lutar åt att hon snart flyttar in hos oss, för de andra är så elaka mot henne. Så här blir det när man har för lite att göra. Maten består av råmjölk, från frysen, smulat bröd, ost, gryn, och lite blodpudding, för järnets skull. Hon kommer att bli stor och stark, även om hon inte ser något.
Sedan den första oktober är jag sjukskriven, med min opererade hand. Det är skönt, det har slagit fullständigt slint i bondens huvud, nu går han inte längre att ha att göra med. Till och med den tolfte november är jag sjukskriven, och motionerar min hand så gott jag kan. Den är inte riktigt med än.
Idag var det närmare minus tio grader ute, och fem centimeter snö. En del smälte undan igår, under dagen, när solen sken. Trots det hade det frusit på, så allt var glashalt. Det är vinter nu, fast det bara är oktober.
Jag ska inte sitta och skriva med min sjuka hand, så det får bli stopp här. När jag använder datormusen använder jag vänster hand. Det går lika bra som den högra nu, man lär sig av att träna.
Ha en fin dag, om det finns någon läsare kvar!

När man är liten och blind...

...behöver man assistans ibland!
"Lilla Kyckling" kommer in två gånger om dagen och får äta på bordet. Hon blir så glad och kvittrar när hon hör min röst.
Hon ser just ingenting men är så glad ändå....

RSS 2.0