När det är så kallt....

...att man inte vill gå ut kan man ägna sig åt det här:

http://www.download-jigsaw-puzzles.com/gallerylist.html

Jag brukar ladda hem medium-varianten, den är lagom åt mig, easy är för easy och hard är very hard, iallafall för mig..

Ha det så kul!

Kommentarer
Postat av: Tvärslå

Jag har liiite svårt att förstå mej på blogg.se, tycker att senaste inlägget borde vara det som man kommer till först... Men icke, ja jag kommer väl på det tids nog :)

Krya o ha det bra.

2010-01-07 @ 02:25:40
URL: http://www.tvarsla.blogspot.com
Postat av: mor hontass

nämen vilket inlägg kommer du till? Jag kommer till det senaste inlägget först. Har du vänt upp och ned på din dator,kanske!

2010-01-07 @ 08:46:59
Postat av: monica

varför skulle du lägga ut den där länken????

nu sitter jag här och puzzlar, har suttit i 2 timmar snart och jag har inte märkt att tiden gått så fort... krya på dej snabbt så vi kan åka kälke snart, jag kan värma glögg vi kan ta med. kram.

2010-01-07 @ 23:55:29
Postat av: monica

jag får också det senaste inlägget sist.

2010-01-07 @ 23:56:08
Postat av: mor hontass

Men vad konstigt- vi får överlåta det åt Hontass själv, hos mig är det ju tvärtom,senaste inlägget först! Visst är det hopplöst med pussel, Monica, jag har avancerat och tar de där Mystery,som man inte vet vad det är,och som man inte kan ha en ghost-bild som fusk.Ser fram emot släde och glögg,riktigt jävla stark ska den va,så vi håller värmen.Ska försöka komma på benen och jobba igen lite i helgen,så B kan få vila.Fick sms häromdagen att han saknar mig...stackarn,han var lika sjuk som jag...

2010-01-08 @ 09:26:08
Postat av: Hontass

Det senaste inlägget kommer först! Kolla om ni inte har sparat sidan på favoriter och när ni gjorde det kanske ni gjorde det på första inlägget. Om ni tar bort det från favoriter och sparar om utan att vara på ett särskilt inlägg så ska det gå. Jag hade sparat bloggen på favoriter när jag lämnat en kommentar på första inlägget och då kommer den fram först hela tiden. Fick göra om det.Annars vet jag inte vad det är för strul för så ska det inte vara.

2010-01-08 @ 10:38:22
URL: http://hontass.blogg.se/
Postat av: Tvärslå

Hontass och Mor Hontass - jag trodde jag först varit så korkad så jag råkat spara inifrån ett inlägg men det har jag kollat ett par ggr så så var det inte.

Vart jag hamnar när jag söker mej hit är på Gott nytt år inlägget, därefter får jag söka mej till januari 2010 eller bloggens startsida.

Det är inte allt i världen, nu vet jag ju hur jag ska ta mej fram men trist om det kommer nya läsare som kanske tror att inget är skrivet sedan nyår ?

Iaf kul o se bloggen :)

2010-01-10 @ 02:08:50
URL: http://www.tvarsla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0